RSS Feed

BENVINGUTS

0

juny 21, 2023 by qr5go3y3

Benvinguts (de nou) a Constitucio.Cat! La nostra missió inicial es pot consultar a l’apartat «SOBRE CONSTITUCIO.CAT».

El 2020 aquest portal va deixar de ser mantingut periòdicament i va acabar perdent els seus continguts originals. Malgrat tot, hem mantingut el domini, tot i que estigués inactiu. Ara, a juliol del 2023, i gràcies a l’aportació de nous col·laboradors, tornem a posar els nostres continguts principals a disposició del públic.

Deu anys després de començar a caminar, també aspirem a reprendre alguns dels debats que vam deixar aparcats després de la nostra participació al projecte Constituïm i a fer noves aportacions amb veu pròpia en el camí cap a un Estat Català sobirà i independent.


0 comments »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Bookmarks

Categories

Archives: